• -20%
Aloe Vera - Κάλυμμα στρώματος
  • Aloe Vera - Κάλυμμα στρώματος
  • Aloe Vera - Κάλυμμα στρώματος
  • Aloe Vera - Κάλυμμα στρώματος

Aloe Vera

83,00 €
66,40 € Έκπτωση 20%

Το κάλυμμα στρώματος Aloe Vera της εταιρίας Magniflex είναι ιδανικό για να προστατεύει το στρώμα σας και να προσθέτει στην ξεκούραση σας μεγαλύτερη διέλευση αέρα, χάρη σε όλα τα οφέλη των εκχυλισμάτων Aloe Vera.

Παράδοση έως 30 ημέρες

 

Αγορές με έως 12 Άτοκες Δόσεις

 

Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες (09:00 – 21:00) στο 2651002733

  100 % Ασφάλεια αγορών. Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου.

Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.

Το κάλυμμα στρώματος Aloe Vera της εταιρίας Magniflex είναι ιδανικό για να προστατεύει το στρώμα σας και να προσθέτει στην ξεκούραση σας μεγαλύτερη διέλευση αέρα, χάρη σε όλα τα οφέλη των εκχυλισμάτων Aloe Vera.

Χαρακτηριστικά:

Αποτελείται από καπιτονέ κάλυμμα με άρωμα Aloe Vera, το οποίο διαθέτει αναπλαστικές ιδιότητες. Το αναπνεύσιμο ύφασμα επιτρέπει τη διέλευση του αέρα αποφεύγοντας την εφίδρωση. Είναι εξοπλισμένο με λάστιχο στις άκρες του στρώματος για να το κρατά πιο σταθερό. Επιπλέον, πλένεται στους 40 βαθμούς.

Εγγύηση: 3 Χρόνια

Πιστοποιήσεις:

100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία.

OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του καλύμματος.

ACOALT0130IT0

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
3 Χρόνια

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς