• -20%
Outlast® - Κάλυμμα στρώματος
  • Outlast® - Κάλυμμα στρώματος
  • Outlast® - Κάλυμμα στρώματος
  • Outlast® - Κάλυμμα στρώματος

Outlast®

153,00 €
122,40 € Έκπτωση 20%

Το κάλυμμα στρώματος Outlast® είναι ιδανικό για να προστατεύει το στρώμα σας και να προσθέτει στην ξεκουρασή σας το τέλειο κλίμα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, χάρη στο θερμορυθμιστικό ύφασμα.

Παράδοση έως 30 ημέρες

 

Αγορές με έως 12 Άτοκες Δόσεις

 

Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες (09:00 – 21:00) στο 2651002733

  100 % Ασφάλεια αγορών. Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου.

Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.

Το κάλυμμα στρώματος Outlast® είναι ιδανικό για να προστατεύει το στρώμα σας και να προσθέτει στην ξεκούρασή σας το τέλειο κλίμα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, χάρη στο θερμορυθμιστικό ύφασμα. 

Χαρακτηριστικά:

Κατασκευασμένο με θερμορυθμιστικό ύφασμα Outlast® υψηλής τεχνολογίας που αναπνέει συνεχόμενα. Αυτό το υλικό προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος, εξασφαλίζοντας το ιδανικό μικροκλίμα κατά την ανάπαυση. Το προστατευτικό στρώματος διαθέτει, επίσης, μια ελαστική ταινία, η οποία εφαρμόζει άνετα στις γωνίες του στρώματος για το κρατά σταθερό. Επιπλέον, πλένεται στους 30 βαθμούς.

Εγγύηση: 3 Χρόνια

Πιστοποιήσεις:

100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία. 

OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του καλύμματος.

ACOOUT0130IT0

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
3 Χρόνια

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς