Η STROM ECO είναι μια επιχείρηση στρωμάτων και λοιπών ειδών ύπνου που συνεργάζεται με μεγάλα εργοστάσια του χώρου σε Ελλάδα και Ιταλία, με σκοπό να προφέρει στους πελάτες της οικολογικά και ποιοτικά προϊόντα ύπνου. Η νέα γενιά επαγγελματιών που τη στελεχώνει προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση, με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή και προσανατολισμό τις τεχνολογικές εξελίξεις. Στους ανακαινισμένους και ευχάριστους χώρους των καταστημάτων της βρίσκει κανείς μεγάλη ποικιλία προϊόντων ύπνου, πιστοποιημένων από διεθνείς οργανισμούς τόσο για την εργονομία όσο και για τα υλικά τους.

Η επιχείρηση συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία κατασκευής στρωμάτων Greco Strom που με την πολυετή της παρουσία στην αγορά εγγυάται άριστη κατασκευή σχεδιασμένη ειδικά για τον κάθε καταναλωτή ξεχωριστά και ταχεία εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αυτό όμως που κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίζει και να κυριαρχεί στον κλάδο είναι το γεγονός της αποκλειστικής αντιπροσωπείας ειδών ύπνου σε όλη τη βόρεια και δυτική Ελλάδα του παγκοσμίου φήμης ιταλικού κολοσσού Magniflex. Η Magniflex με τα καινοτόμα προϊόντα της δεν προσφέρει απλά ξεκούραστο και άνετο ύπνο, αλλά μια μοναδική εμπειρία ανάπαυσης και αναζωογόνησης. Χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το ανθρώπινο σώμα όπως επίσης και προς το περιβάλλον, με μεγάλη διάρκεια ζωής και πιστοποιητικό αντοχής υλικών. 

Περιηγηθείτε στα καταστήματα, συζητήστε με τους ανθρώπους μας και επωφεληθείτε από την ευρεία γκάμα επιλογών και τις προσφορές. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Photos by Kostas Isaias