• -20%
Cotton Deluxe Wave
  • Cotton Deluxe Wave
  • Cotton Deluxe Wave
  • Cotton Deluxe Wave

Cotton Deluxe Wave

176,00 €
140,80 € Έκπτωση 20%

Το μαξιλάρι Cotton Deluxe Wave έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας φυσικές ίνες για μέγιστη χαλάρωση στο λαιμό και τους ώμους και με οικολογικό αποτύπωμα για το περιβάλλον.

Το σχήμα διπλού κύματος είναι ιδανικό για την καμπυλότητα του λαιμού και χαλαρώνει απαλά το πίσω μέρος της κεφαλής για να προσφέρει τη σωστή στήριξη για τους ώμους και την αυχενική περιοχή.

Το διπλό ύψος του προσφέρει δύο τύπους επιλογών ανάπαυσης.

Η πιστοποίηση GOTS από το Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης αποδεικνύει ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτής της σειράς είναι οργανικά και κατασκευάζονται με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

 

Αγορές με έως 12 Άτοκες Δόσεις

 

Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες (09:00 – 21:00) στο 2651002733

  100 % Ασφάλεια αγορών. Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου.

Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.

Το εσωτερικό του μαξιλαριού περιέχει Geomemory το οποίο είναι εμπλουτισμένο με φυσικά υλικά σε συνδυασμό με την υποστήριξη του από αφρό μνήμης Memoform.

Επιπλέον, το οργανικό του ύφασμα διεγείρει τις φυσικές λειτουργίες του σώματος εξισορροπώντας τον βιορυθμό σας. Το κάλυμμα είναι πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης, το οποίο πιστοποιεί ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτής της σειράς είναι κατασκευασμένα από οργανικά υλικά, με πλήρη σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Χαρακτηριστικά Υλικών:

Κάλυμμα: Το κάλυμμα είναι από οργανικό βαμβάκι, δροσερό και απαλό στην αφή, εγγυάται μέγιστη αναπνοή. Το 100% οργανικό ύφασμα ενισχύει τις φυσικές λειτουργίες του σώματος εξισορροπώντας τον βιορυθμό σας ενώ κοιμάστε. Επιπλέον, είναι αφαιρείται εύκολα και πλένεται.

Εσωτερικό: Το εσωτερικό του μαξιλαριού περιέχει Geomemory, πρόκειται για ένα ανατομικό υλικό εμπλουτισμένο με φυσικά υλικά. Προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος με εξαιρετική φυσικότητα και παρέχει ανεξάρτητη και σωστή υποστήριξη για το κεφάλι και τους ώμους, βοηθάει να έχτε σωστή κυκλοφορία του αίματος ενώ κοιμάστε καθώς δεν ασκείται πίεση στους μύες. Προσαρμόζεται γρήγορα στο σχήμα του σώματος και παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη. Το σχήμα διπλού κύματος είναι ιδανικό για την καμπυλότητα του λαιμού και χαλαρώνει απαλά το πίσω μέρος της κεφαλής για να προσφέρει τη σωστή στήριξη για τους ώμους και την αυχενική περιοχή. Επειδή το σώμα σας είναι μοναδικό και αξίζει μια ειδική θεραπεία.

Κατασκευή: Ο ευάερος σχεδιασμός του μαξιλαριού εξασφαλίζει τέλεια αναπνοή και βέλτιστη διασπορά υγρασίας και θερμότητας, χάρη στις τρύπες στη μέση.

Μέγιστη υγιεινή χάρη στο αφαιρούμενο κάλυμμα, πλένεται στους 30 βαθμούς.

Διαστάσεις: 60x43x10/11

ACOTDE0211GIT

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς