• -20%
Abbraccio Wave
  • Abbraccio Wave
  • Abbraccio Wave
  • Abbraccio Wave

Abbraccio Wave

161,00 €
128,80 € Έκπτωση 20%

Το Abbraccio Wave είναι ένα μαξιλάρι με εργονομικό σχήμα με ασύμμετρο διπλό κύμα, σχεδιασμένο να στηρίζει το λαιμό και να χαλαρώνει τους τένοντες. Το διπλό ύψος δίνει δυο επιλογές άνεσης. Ο πυρήνας από αφρό μνήμης Memoform με τις ειδικές οπές εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα σε κάθε κίνηση και στηρίζει τον λαιμό και τους ώμους για ονειρική ξεκούραση. Το φυσικό κάλυμμα Viscose με το κομψό μπλε φινίρισμα του προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας στο μαξιλάρι, καθιστώντας το ακόμα πιο εκλεπτυσμένο.

Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

 

Αγορές με έως 12 Άτοκες Δόσεις

 

Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες (09:00 – 21:00) στο 2651002733

  100 % Ασφάλεια αγορών. Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου.

Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.

Το κάλυμμα του από  βισκόζη είναι μαλακό και αναπνέει κάνοντας το μαξιλάρι απαλό και μεταξένιο στην αφή. Το υλικό Sanitized παρέχει στο μαξιλάρι αντιβακτηριδιακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Επιπλέον, προστατεύει το εσωτερικό του μαξιλαριού αυξάνοντας το επίπεδο υγιεινής του. Αφαιρείται εύκολα και πλένεται.

Το εσωτερικό που αποτελείται από αφρό μνήμης Memoform έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του λαιμού, του κεφαλιού και των ώμων, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας ενώ ξεκουράζεστε.

Ο σχεδιασμός του μαξιλαριού εξασφαλίζει τέλεια αναπνοή και βέλτιστη διασπορά υγρασίας και θερμότητας, χάρη στις οπές στη μέση.

Διαστάσεις: 60 x 43 x 11/10

AMEMAB0111IT0

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς