• -20%
Topper Classico
  • Topper Classico
  • Topper Classico

Topper Classico

287,00 €
229,60 € Έκπτωση 20%

Το ανώστρωμα Classicο, της εταιρίας Magniflex, δημιουργήθηκε για να προσαρμόζεται άριστα στο σώμα και να προσφέρει αναζωογόνηση και ευεξία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Παράδοση έως 30 ημέρες

 

Αγορές με έως 12 Άτοκες Δόσεις

 

Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες (09:00 – 21:00) στο 2651002733

  100 % Ασφάλεια αγορών. Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου.

Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.

Το ανώστρωμα Classicο,  της εταιρίας Magniflex, δημιουργήθηκε για να προσαρμόζεται άριστα στο σώμα και να προσφέρει αναζωογόνηση και ευεξία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Α. Η επένδυση Viscose αποτελεί ένα απαλό και μεταξένιο υλικό στην αφή και έχει μεγάλη ικανότητα να διαλύει τον ιδρώτα, προάγοντας την εφίδρωση.

Β. Η επένδυση σε Memoform προσαρμόζεται τέλεια στη σιλουέτα του σώματος, δίνοντας μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας και χαλάρωσης. Η υποαλλεργική επένδυση από ίνες προσφέρει επιπλέον απόλυτη άνεση, που διαρκεί όλη τη νύχτα.

Υλικά:

Viscose: Προερχόμενη από κυτταρίνη, η βισκόζη είναι μια μαλακή ίνα με μεταξένια υφή. Έχει εξαιρετική ικανότητα να διαχέει την υγρασία, προάγοντας τη διαπνοή των ανωστρωμάτων.

Memoform: Το Memoform είναι το πιο ανατομικό από τα υλικά που χρησιμοποιούνται και έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του σώματος και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε σιλουέτα. Αυτή η ιδιότητα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ευκολίας και ελαφρότητας κατά την ανάπαυση και ωφελεί τη χαλάρωση της σπονδυλικής στήλης.

Ύψος: 4cm

Εγγύηση: 3 Χρόνια

Πιστοποιήσεις:

100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία.

OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του ανωστρώματος.

Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας: Δοκιμές και μελέτες που έγιναν για την εργονομία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας.

BCLASS0303IT0

Χαρακτηριστικά

Ύψος
4
Εγγύηση
3 Χρόνια
Σκληρότητα
Μέτριο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς