Προσωπική Εξυπηρέτηση: +30 26510 02733


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Φόρμα 'Αμεσων Πληρωμών με την ασφάλεια της τράπεζας Alpha Bank:

*Υποχρεωτικό πεδίο

Όνομα*:
Επώνυμο*:
Τηλέφωνο*:π.χ. 2651002733
Email:π.χ. eco@gmail.com
Ποσό*:π.χ. 1500,00
Αρ. Άτοκων Δόσεων:
Αιτιολογία:

Παρακαλώ διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσης.Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες που σας ζητούνται, με την επιλογή "Επιβεβαίωση Στοιχείων" γίνετε έλεγχος για τυχόν λάθη κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων σας απο την Alpha Bank.

Αν βρεθούν λάθη κατά την πληκτρολόγηση, τότε σας εμφανίζετε ανάλογο μήνυμα για να προβείτε στην διόρθωση τους.

Αν τα στοιχεία που πληκτρολογήσατε είναι ορθά, τότε εμφανίζεται η επιλογή "Πληρωμή με κάρτα". Κάνοντας κλικ στην επιλογή αυτή θα μεταβείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank όπου εκεί θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τύπο της κάρτα σας και να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία της κάρτα σας. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα επανέρθετε αυτόματα στην ιστοσελίδα μας με μήνυμα επιτυχίας ή αποτυχίας της πληρωμής.

Σε περίπτωση επιτυχημένης πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης ή αποθήκευσης της απόδειξης συναλλαγής, όπως επίσης θα λάβετε και αντίστοιχο e-mail στην διεύθυνση e-mail σας, από την Alpha Bank.

Με την παραπάνω φόρμα μπορείτε να μας πληρώσετε με την Χρεωστική ή Πιστωτική σας κάρτα. Εφόσον χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα δικαιούστε έως 5 άτοκες δόσεις.

Πολιτική άτοκων δόσεων:
Από 100 € έως 149 € δικαιούστε έως 2 άτοκες δόσεις
Από 150 € έως 199 € δικαιούστε έως 3 άτοκες δόσεις
Από 200 € έως 249 € δικαιούστε έως 4 άτοκες δόσεις
Άνω των 250 € δικαιούστε έως 5 άτοκες δόσεις

Αποδεκτές κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Alpha Bank

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.