Προσωπική Εξυπηρέτηση: +30 26510 02733
Ανατομικό Στρώμα Clint

Clint Hotel

ΚΩΔΙΚΟΣ(SKU): H-MAT-AQ-RE-06

Brand: Relaxsan
Ιταλικό προϊόν
Περιγραφή

Με ένα στρώμα Clint εξασφαλίζετε για τους επισκέπτες σας μια μοναδική εμπειρία υγιεινής και ανάπαυσης. Το Orthofirm εγγυάται τη σωστή στάση ύπνου για ανατομική στήριξη της σπονδυλικής στήλης και μέγιστη ανάπαυση. Το υλικό αυτό είναι τέτοιο που διατηρεί τις ιδιότητές του με το πέρασμα του χρόνου και τη συχνή χρήση. Το κάλυμμα από ύφασμα White Glossy επιτρέπει την ελεύθερη ροή του αέρα, δεν προκαλεί εφίδρωση και είναι αφιλόξενο σε βακτήρια και ακάρεα σκόνης.

Σληρότητα: Σκληρό
Ύψος: 18 cm
Εγγύηση: 6 χρόνια αντικατάστασης στρώματος

Χαρακτηριστικά:

  • Ύφασμα White Glossy
  • Στρώση από υποαλλεργικές  ίνες
  • Orthofirm 16 cm

ΥΦΑΣΜΑ WHITE GLOSSY
Το ύφασμα White Glossy έχει ειδική σύνθεση για μέγιστη προστασία από τα ακάρεα της σκόνης, προσφέροντας έτσι υγιεινό ύπνο.

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΙΝΕΣ
Πρόκειται για μια στρώση από υποαλλεργική και αναπνέουσα ίνα η οποία λειτουργεί ως ρυθμιστής της υγρασίας του στρώματος. Η ειδική του σύνθεση και ο καλός εξαερισμός που παρέχει στο στρώμα, αποτρέπει την ανάπτυξη αλλεργιογόνων όπως τα ακάρεα σκόνης. 

ORTHOSOFTORTHOFIRM
Υψηλής πυκνότητας αφρός  με μεγάλη αντοχή που συνδυάζει διαπνοή και ελαστικότητα. Μειώνει τις πιέσεις που δέχεται το σώμα στο ελάχιστο προσφέροντας την απαραίτητη ανατομική στήριξη της σπονδυλικής στήλης, που είναι και η βασική αρχή για έναν καλό ύπνο.

Λόγω της ειδικής μοριακής δομής του, είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μια πιο μαλακή έκδοση (Orthosoft) και μια πιο σταθερή έκδοση (Orthofirm) για να προσαρμόζεται σωστά σε κάθε σωματότυπο.

Alpha Bank

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.