Προσωπική Εξυπηρέτηση: +30 26510 02733
Ανατομικό Στρώμα Memorabile 10

Stiloso Hotel

ΚΩΔΙΚΟΣ(SKU): H-MAT-AQ-MA-03

Brand: Magniflex
Ιταλικό προϊόν
Περιγραφή

Τα στρώματα της σειράς Stiloso ταιριάζουν τέλεια σε όσους έχουν κάνει τη λιτότητα το ισχυρό τους πλεονέκτημα. Ανταποκρίνονται στην ανάγκη για σταθερή στήριξη της πλάτης και διόρθωση της λανθασμένης στάσης του σώματος, πράγματα που απασχολούν τους περισσότερους σύγχρονους ανθρώπους. Η μέτρια σκληρότητα του πυρήνα τους εγγυάται μεγάλη αντοχή στο χρόνο και ειδικότερα σε μεγάλα βάρη χωρίς να στερείται άνεσης, εξυπηρετώντας έτσι τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τους επαγγελματίες ξενοδόχους. 

Σκληρότητα: Σκληρό
Διατίθεται σε ύψη: 22cm, 20cm, 18cm 
Εγγύηση: 10 χρόνια αντικατάστασης στρώματος

Χαρακτηριστικά:

  • Ύφασμα Viscose
  • Στρώση από υποαλλεργικές ίνες
  • Στρώση από Eliosoft
  • Elioform

ΥΦΑΣΜΑ VISCOSE
Το ύφασμα Viscose είναι φυσικό υλικό με μεταξένια αίσθηση και παράγεται από φυτικές ίνες κυτταρίνης (από πυρήνα δέντρων).  Στο ύφασμα Viscose προσδίδονται άριστες θερμορυθμιστικές ιδιότητες, καθώς έχει την δυνατότητα εκ της φύσεως του να απορροφά την υγρασία και την επιπλέον θερμότητα πολύ γρήγορα, εξασφαλίζοντας υγιεινή και σταθερή θερμοκρασία (θερμοκρασία σώματος) στην επιφάνεια του στρώματος. Παράλληλα η δομή του επιτρέπει τον καλύτερο εξαερισμό του στρώματος, εμποδίζοντας την εμφάνιση βακτηρίων και ακάρεων.  

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 
Πρόκειται για μια στρώση από υποαλλεργική και αναπνέουσα ίνα η οποία λειτουργεί ως ρυθμιστής της υγρασίας του στρώματος. Η ειδική του σύνθεση και ο καλός εξαερισμός που παρέχει στο στρώμα, αποτρέπει την ανάπτυξη αλλεργιογόνων όπως τα ακάρεα της σκόνης.  

MAGNIFOAM (ELIOFORM - ELIOSOFT) 
Υψηλής πυκνότητας αφρός  με μεγάλη αντοχή που συνδυάζει διαπνοή και ελαστικότητα. Μειώνει τις πιέσεις που δέχεται το σώμα στο ελάχιστο προσφέροντας την απαραίτητη ανατομική στήριξη της σπονδυλικής στήλης, που είναι και η βασική αρχή για έναν καλό ύπνο.

Λόγω της ειδικής μοριακής δομής του, το Magnifoam είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μια πιο μαλακή έκδοση (ELIOSOFT) και μια πιο σταθερή έκδοση (ELIOFORM) για να προσαρμόζεται σωστά σε κάθε σωματότυπο.

 

 

Alpha Bank

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.