Προσωπική Εξυπηρέτηση: +30 26510 02733
Ανατομικό Στρώμα Memorabile 10

Memorabile Hotel

ΚΩΔΙΚΟΣ(SKU): H-MAT-AQ-MA-02

Brand: Magniflex
Ιταλικό προϊόν
Περιγραφή

Για εσάς που ζητάτε την καλύτερη στήριξη της σπονδυλικής στήλης από ένα στρώμα ώστε να προσφέρετε έναν ξεκούραστο ύπνο στους επισκέπτες σας, η ιδανική λύση βρίσκεται στη συλλογή Memorabile. Τα στρώματα αυτά κατασκευάζονται από Elioform με 5 ζώνες στήριξης και φυσιομασάζ με στόχο τους να προσφέρουν ιδανική υποστήριξη σε διαφορετικά μέρη του σώματος. Ο μέτρια μαλακός πυρήνας τους ανταποκρίνεται άψογα στους περισσότερους σωματότυπους και το αφαιρούμενο εξωτερικό τους κάλυμμα τα διατηρεί πάντα καθαρά και υγιεινά.

Σκληρότητα: Μέτρια μαλακό 
Διατίθεται σε ύψη: 30cm, 25cm, 22cm, 20cm, 18cm  
Εγγύηση: 10 χρόνια αντικατάστασης στρώματος

Χαρακτηριστικά:

  • Ύφασμα Viscose
  • Στρώση απο Memoform 2 cm
  • Στρώση απο υποαλεργικές ίνες
  • Eliosoft 5 ζώνες
  • Elioform

ΥΦΑΣΜΑ VISCOSE
Το ύφασμα Viscose είναι φυσικό υλικό με μεταξένια αίσθηση και παράγεται από φυτικές ίνες κυτταρίνης (από πυρήνα δέντρων).  Στο ύφασμα Viscose προσδίδονται άριστες θερμορυθμιστικές ιδιότητες, καθώς έχει την δυνατότητα από τη φύση του να απορροφά την υγρασία και την επιπλέον θερμότητα πολύ γρήγορα, εξασφαλίζοντας υγιεινή και σταθερή θερμοκρασία (θερμοκρασία σώματος) στην επιφάνεια του στρώματος. Παράλληλα η δομή του επιτρέπει τον καλύτερο εξαερισμό του στρώματος, εμποδίζοντας την εμφάνιση βακτηρίων και ακάρεων.

MEMOFORM
Το Memoform αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το πιο ανατομικό υλικό, καθώς είναι σχεδιασμένο να αλληλεπιδρά με το βάρος του σώματος, έτσι ώστε να προσαρμόζεται τέλεια αγκαλιάζοντας κάθε καμπύλη του. Προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας και μοναδικής άνεσης κατά την διάρκεια του ύπνου, καθώς ασκεί την μικρότερη δυνατή πίεση προς το σώμα, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για την ανεμπόδιστη κυκλοφορία του αίματος και την χαλάρωση των μυών. Διαθέτει μια υψηλής πυκνότητας πορώδη κυτταρική δομή που επιτρέπει στον αέρα να διαπερνά ελεύθερα το στρώμα και να εξασφαλίζει τον καλύτερο αερισμό του, εμποδίζοντας παράλληλα την εμφάνιση υγρασίας, βακτηρίων  και ακάρεων σκόνης στον πυρήνα του στρώματος.

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΙΝΕΣ
Πρόκειται για μια στρώση από υποαλλεργική και αναπνέουσα ίνα η οποία λειτουργεί ως ρυθμιστής της υγρασίας του στρώματος. Η ειδική του σύνθεση και ο καλός εξαερισμός που παρέχει στο στρώμα, αποτρέπει την ανάπτυξη αλλεργιογόνων όπως τα ακάρεα σκόνης.  

MAGNIFOAM
Υψηλής πυκνότητας αφρός  με μεγάλη αντοχή που συνδυάζει διαπνοή και ελαστικότητα. Μειώνει τις πιέσεις που δέχεται το σώμα στο ελάχιστο προσφέροντας την απαραίτητη ανατομική στήριξη της σπονδυλικής στήλης, που είναι και η βασική αρχή για έναν καλό ύπνο.

Λόγω της ειδικής μοριακής δομής του, το Magnifoam είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μια πιο μαλακή έκδοση (ELIOSOFT) και μια πιο σταθερή έκδοση (ELIOFORM) για να προσαρμόζεται σωστά σε κάθε σωματότυπο.

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

 

 

Alpha Bank

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.