Προσωπική Εξυπηρέτηση: +30 26510 02733
Συλλογή Magni

Magni Hotel

ΚΩΔΙΚΟΣ(SKU): H-MAT-AQ-MA-01

Brand: Magniflex
Ιταλικό προϊόν
Περιγραφή

Η συλλογή Magni αποτελείται από μαλακά στρώματα που χαρίζουν έναν άνετο και αναπαυτικό ύπνο, ακριβώς ότι προσδοκούν ερχόμενοι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου οι ταξιδιώτες. Ο αφρός μνήμης Memoform που περιέχουν αγκαλιάζει κάθε καμπύλη του σώματος, ελαχιστοποιώντας τις πιέσεις και προφέροντας μοναδική χαλάρωση. Χαρακτηρίζονται από τα πολυτελή υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους και την κλασική τους αισθητική, η οποία προσδίδει αξία στο ίδιο το κατάλυμα.

 

Σκληρότητα: Μαλακό 
Διατίθεται σε ύψη: 30cm, 25cm, 23cm, 18cm  
Εγγύηση: 10 χρόνια αντικατάστασης στρώματος

Δομή Στρώματος:
  Ύφασμα Viscose
  Στρώση από Memoform 2 cm 
  Στρώση από φυτικές ίνες 
  Elioform
  Eliosoft

ΥΦΑΣΜΑ VISCOSE
Το ύφασμα Viscose είναι φυσικό υλικό με μεταξένια αίσθηση και παράγεται από φυτικές ίνες κυτταρίνης (από πυρήνα δέντρων).  Στο ύφασμα Viscose προσδίδονται άριστες θερμορυθμιστικές ιδιότητες, καθώς έχει την δυνατότητα από τη φύση του να απορροφά την υγρασία και την επιπλέον θερμότητα πολύ γρήγορα, εξασφαλίζοντας υγιεινή και σταθερή θερμοκρασία (θερμοκρασία σώματος) στην επιφάνεια του στρώματος. Παράλληλα η δομή του επιτρέπει τον καλύτερο εξαερισμό του στρώματος, εμποδίζοντας την εμφάνιση βακτηρίων και ακάρεων.

MEMOFORM
Το Memoform αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το πιο ανατομικό υλικό, καθώς είναι σχεδιασμένο να αλληλεπιδρά με το βάρος του σώματος, έτσι ώστε να προσαρμόζεται τέλεια αγκαλιάζοντας κάθε καμπύλη του. Προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας και μοναδικής άνεσης κατά την διάρκεια του ύπνου, καθώς ασκεί την μικρότερη δυνατή πίεση προς το σώμα, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για την ανεμπόδιστη κυκλοφορία του αίματος και την χαλάρωση των μυών. Διαθέτει μια υψηλής πυκνότητας πορώδη κυτταρική δομή που επιτρέπει στον αέρα να διαπερνά ελεύθερα το στρώμα και να εξασφαλίζει τον καλύτερο αερισμό του, εμποδίζοντας παράλληλα την εμφάνιση υγρασίας, βακτηρίων  και ακάρεων σκόνης στον πυρήνα του στρώματος.

ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ
Οι φυτικές ίνες είναι εξαιρετικά απαλές και αναπνέουσες και λειτουργούν ως φυσικός ρυθμιστής της υγρασίας και της θερμοκρασίας του στρώματος. Προσφέρουν άριστο εξαερισμό στο στρώμα αποτρέποντας την ανάπτυξη ακάρεων σκόνης και μούχλας. Έτσι μέσω της απρόσκοπτης ροής του αέρα αποβάλλεται η περίσσεια θερμότητα, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

MAGNIFOAM
Υψηλής πυκνότητας αφρός  με μεγάλη αντοχή που συνδυάζει διαπνοή και ελαστικότητα. Μειώνει τις πιέσεις που δέχεται το σώμα στο ελάχιστο προσφέροντας την απαραίτητη ανατομική στήριξη της σπονδυλικής στήλης, που είναι και η βασική αρχή για έναν καλό ύπνο.

Λόγω της ειδικής μοριακής δομής του, το Magnifoam είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μια πιο μαλακή έκδοση (ELIOSOFT) και μια πιο σταθερή έκδοση (ELIOFORM) για να προσαρμόζεται σωστά σε κάθε σωματότυπο.

 

Alpha Bank

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.