Προσωπική Εξυπηρέτηση: +30 26510 02733

Αυτό που κάνει ένα ξενοδοχείο να ξεχωρίζει, σύμφωνα και με πρόσφατη έρευνα της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Trip Advisor σε 2200 ταξιδιώτες παγκοσμίως, είναι σε ποσοστό 29% τα άνετα κρεβάτια. Όταν οι ταξιδιώτες ερωτήθηκαν τι είναι αυτό που κάνει άνετο το κρεβάτι του ξενοδοχείου, το 64% υποστήριξε το στρώμα και το 11% τα μαξιλάρια. Από την άλλη πλευρά η μεγαλύτερη ανησυχία των ταξιδιωτών αναφορικά με τα ξενοδοχεία είναι τα βρώμικα δωμάτια και ειδικότερα τα μικρόβια, αφού το 80% δηλώνει πως έχει εντοπίσει κοριούς στο κρεβάτι του!

Γι’ αυτό ο επαγγελματίας ξενοδόχος καλείται να καλύψει την ανάγκη του καλού ύπνου για τους ταξιδιώτες που φιλοξενεί με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας έτσι μια επένδυση για την επιχείρησή του που μελλοντικά θα αποφέρει τα μέγιστα. Δεδομένου λοιπόν ότι το στρώμα είναι το σημαντικότερο εργαλείο ύπνου κι ένα βασικό στοιχείο καθαριότητας για το χώρο είναι επιβεβλημένο να του δοθεί ιδιαίτερη προσοχή.

Αποτελέσματα 1 - 11 από 11

Στρώματα

Plus Hotel

Strom Eco
92,00 €

Magni Hotel

Magniflex

Stiloso Hotel

Magniflex

Clint Hotel

Relaxsan

Best Hotel

Strom Eco

Comfort Hotel

Strom Eco

Famous Hotel

Strom Eco

Brilliant Hotel

Strom Eco

Fine Hotel

Strom Eco

Silver Hotel

Strom Eco

Alpha Bank

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.