Προσωπική Εξυπηρέτηση: +30 26510 02733
Ανατομικό Στρώμα Memorabile 10
Ανατομικό Στρώμα Memorabile 10
Ανατομικό Μαξιλάρι Medicare
Ανατομικό Μαξιλάρι
Άριστη Στήριξη του Αυχένα

Στρώμα Memorabile 10 + Δώρο 2 Μαξιλάρια Medicare αξίας 240 €

ΚΩΔΙΚΟΣ(SKU): MAT-AQ-MA-013B

963,00 €
770,00 €
Διαστάσεις
Brand: Magniflex
Ιταλικό προϊόν
Περιγραφή

Η προσφορά περιλαμβάνει τα εξής: Υπέρδιπλο (160χ200) Ανατομικό Στρώμα Memorabile 10 και δώρο 2 Ανατομικά μαξιλάρια  Memory Medicare αρχικής αξίας 240€

 

ΣΤΡΩΜΑ MEMORABILE 10 160X200

Ύψος: 25 cm
Ύφασμα: Viscose
Σληρότητα: Μέτρια σληρό
Εγγύηση: 10 χρόνια αντικατάστασης στρώματος
Πιστοποιήσεις: OEKO - MADE IN ITALY

Εσωτερικά Χαρακτηριστικά:

  • Ύφασμα Viscose
  • Στρώση απο Memoform 2 cm
  • Στρώση απο υποαλεργικές ίνες
  • Eliosoft 5 ζώνες 5 cm
  • Elioform 18 cm

ΥΦΑΣΜΑ VISCOSE
Το ύφασμα Viscose είναι φυσικό υλικό με μεταξένια αίσθηση και παράγεται από φυτικές ίνες κυτταρίνης (από πυρήνα δέντρων).  Στο ύφασμα Viscose προσδίδονται άριστες θερμορυθμιστικές ιδιότητες, καθώς έχει την δυνατότητα εκ της φύσεως του να απορροφά την υγρασία και την επιπλέον θερμότητα πολύ γρήγορα, εξασφαλίζοντας υγιεινή και σταθερή θερμοκρασία (θερμοκρασία σώματος) στην επιφάνεια του στρώματος. Παράλληλα η δομή του επιτρέπει τον καλύτερο εξαερισμό του στρώματος, εμποδίζοντας την εμφάνιση βακτηρίων και ακάρεων. 

MEMOFORM
Το Memoform αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το πιο ανατομικό υλικό, καθώς είναι σχεδιασμένο να αλληλεπιδρά με το βάρος του σώματος, έτσι ώστε να προσαρμόζεται τέλεια αγκαλιάζοντας κάθε καμπύλη του. Προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας και μοναδικής άνεσης κατά την διάρκεια του ύπνου, καθώς ασκεί την μικρότερη δυνατή πίεση προς το σώμα, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για την ανεμπόδιστη κυκλοφορία του αίματος και την χαλάρωση των μυών. Διαθέτει μια υψηλής πυκνότητας πορώδη κυτταρική δομή που επιτρέπει στον αέρα να διαπερνά ελεύθερα το στρώμα και να εξασφαλίζει τον καλύτερο αερισμό του, εμποδίζοντας παράλληλα την εμφάνιση υγρασίας και παρασίτων στον πυρήνα του στρώματος. 

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 
Πρόκειται για μια στρώση από υποαλλεργική και αναπνέουσα ίνα η οποία λειτουργεί ως ρυθμιστής της υγρασίας του στρώματος. Η ειδική του σύνθεση και ο καλός εξαερισμός που παρέχει στο στρώμα, αποτρέπει από την ανάπτυξη αλλεργιογόνων όπως τα ακάρεα της σκόνης.  

MAGNIFOAM (ELIOFORM - ELIOSOFT) 
Υψηλής πυκνότητας αφρός  με μεγάλη αντοχή που συνδυάζει διαπνοή και ελαστικότητα. Μειώνει τις πιέσεις που δέχεται το σώμα στο ελάχιστο προσφέροντας την απαραίτητη ανατομική στήριξη της σπονδυλικής στήλης, που είναι και η βασική αρχή για έναν καλό ύπνο.

Λόγω της ειδικής μοριακής δομής του, το Magnifoam είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μια πιο μαλακή έκδοση (ELIOSOFT) και μια πιο σταθερή έκδοση (ELIOFORM) για να προσαρμόζεται σωστά σε κάθε σωματότυπο.

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

 

ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ MEDICARE

Ανατομικό μαξιλάρι από προηγμένης τεχνολογίας αφρό μνήμης Memorex. Το υλικό αυτό έχει την ιδιότητα να παίρνει το σχήμα του κεφαλιού και να στηρίζει σωστά τον αυχένα.  Βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος και την χαλάρωση των μυών του αυχένα και του κεφαλιού.

Αποτελείται από αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα Medicare που προστατεύει από τις αλλεργίες που προκαλούνται από την υγρασία και τα βακτήρια.

Είναι εργονομικό και κατάλληλο για όλες τις στάσεις ύπνου.

Μέγιστη υγιεινή χάρη στο αφαιρούμενο κάλυμμα, πλένεται στους 30 βαθμούς.

Oeko-Tex εγγυάται ότι έχει   ελεγχθεί και πιστοποιηθεί ώς κλωστοϋφαντουργικό προϊόν που δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες που αποτελούν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.

Κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία.

 

Alpha Bank